1424 bewertungen
  1. 9,3

    Dit zeer complete huis is gelegen in een klein buurtschap wat er voor zorgt dat het heerlijk rustig is. Met een paar minuten loop je langs de Oosterschelde. Het huis is goed en gezellig ingericht met allerlei extra faciliteiten in de tuin die het verblijf leuk maken. In dit huis kom ie volledig tot rust bij 1 van de 2 houtkachels of buiten op de patio onder de terrasverwarmer.

    Januar 2022 - Anja S. übernachtete in VZ764 Ferienhaus in Sint-Philipsland 

  2. 10

    Het ontvangst was warm en hartelijk! Een mooie omgeving en het huisje is van alle gemakken voorzien. Een absolute aanrader, ook met hond!

    Januar 2022 - Leonie v. übernachtete in VZ962 Ferienhaus in Kamperland 

  3. 9,7

    Keine Bewertung hintergelassen

    Januar 2022 - Koen M. übernachtete in VZ831 Ferienhaus Oostkapelle 

  4. 7,2

    locatie; dichtbij het strand. Lekker veel ruimte. gezellige woonkamer, fijne schone badkamer en fijne keuken, prima inrichting, alles aanwezig

    Januar 2022 - Eef P. übernachtete in VZ237 Ferienhaus Zoutelande 

  5. 8,3

    Keine Bewertung hintergelassen

    Januar 2022 - Hendrikus H. übernachtete in VZ135 Ferienunterkunft Grijpkerke 

  6. 7,3

    Het was een gezellig huisje, mooie badkamer en keuken. Afzuigkap was vies, voor de rest prima schoon. Dekbedden dun voor de tijd van het jaar. Hadden een deken bij ons, dus prima ermee gered. Bedden en dekbedden zijn aan vervanging toe. Prachtige plek, aardige mensen, prima naar de zin gehad.

    Januar 2022 - ANNE-jOKE K. übernachtete in VZ238 Ferienhaus Zoutelande 

  7. 7,7

    Was rustig ,mooie omgeving heb rust gehad wel jammer dat de door de covid maatregelen winkels alles dicht was dus shoppen was er helaas niet bij maar toch nog genoten

    Januar 2022 - Oeshadebie R. übernachtete in VZ671 Ferienhaus Stavenisse 

  8. 7,7

    Keine Bewertung hintergelassen

    Januar 2022 - Jan B. übernachtete in VZ929 Ferienchalet Oostkapelle 

  9. 9,3

    Ondanks de lockdown hebben we ons prima vermaakt!! Wat een super huis en wat een service. Als je iets mist of toch wat vergeten bent mee te nemen, je hoeft maar te vragen en het wordt geregeld. Geweldig! We komen zeker nog een keer terug wanneer er geen lockdown is!!

    Januar 2022 - Ciska H. übernachtete in VZ161 Ferienhaus in Vrouwenpolder 

  10. 7,5

    Keine Bewertung hintergelassen

    Januar 2022 - Femmie V. übernachtete in VZ926 Ferienchalet in Sint-Annaland